digitális információk és megbízhatóság kérdése
Szerintetek mennyire lehet ma megbízni az online elérhető információk frissességében? Én mostanában egyre többször érzem azt, hogy ugyanarról a témáról több, egymásnak ellentmondó adatot találok, és nehéz eldönteni, melyik az актуális. Főleg akkor zavaró ez, amikor gyors döntést kellene hozni valamiről. Ti milyen forrásokat szoktatok ilyenkor előnyben részesíteni? Én próbálok több helyről is utánanézni, de így is marad néha bizonytalanság. Kíváncsi vagyok, mások hogyan szűrik ki a kevésbé megbízható tartalmakat a mindennapokban.
13 Views

Én nemrég beleástam magam egy hosszabb összefoglalóba, ami kifejezetten az adatfrissítések és online információs rendszerek működéséről szólt, és meglepően sok új dolgot tanultam belőle. Az tetszett benne leginkább, hogy nem csak elméleti volt, hanem gyakorlati példákkal is bemutatta, hogyan változnak az adatok rövid idő alatt. Volt egy rész, ahol külön kiemelték a
jellegű hivatkozások szerepét, és ez segített megérteni, mennyire fontos a gyors frissítés a digitális környezetben. Nekem ez teljesen átformálta a hozzáállásomat az online olvasáshoz.